skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

+36703418854 hello@hollywoodnyelvstudio.hu

Focistából nyelvtanár?

Dani nulla nyelvtudásról indulva, saját nyelviskola nyitásáig jutott

Danit a tea győzte meg a próbaórán. Még soha nem tanult angolul, sok összehasonlítási alapja nem volt, de azt meg tudta figyelni, hogy a többi nyelviskolához képest itt sokkal nagyobb figyelmet kapott. Azért kezdett angolul tanulni, mert arra készült, hogy külföldi focicsapatokba jelentkezik, és profi focista lesz. Aztán beleszeretett az angolba, a nyelviskolába.

Dani gyorsan szárnyalt az anyagon, és az első 100 óra után már új célja volt az angollal. Ő is akar egy ilyen nyelviskolát! Annyira lelkesen és intenzíven tanult, hogy már a heti 32 óra nyitva tartás nem volt neki elég! Végül kapott egy kulcsot, és 10 év után előállt az a helyzet, hogy lett valaki, aki még az alapítónál is több időt töltött a suliban. 1,5 év intenzív nyelvtanulás, egy év módszertani képzés és gyakornokság, és Dani saját nyelviskolája megnyithatott a Móricz Zsigmond körtéren.

Az egyik legcsaládiasabb, legsikeresebb Hollywood Nyelvstúdió az övé. Gyönyörű környezet, lelkes, elégedett tanulók, mosolygós iskolavezető! Honnan indultunk? Teljesen nulláról? Mindezt mennyi idő alatt oldottuk meg? 2,5 év volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top