skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

+36703418854 hello@hollywoodnyelvstudio.hu

Két nyelvet megtanulni egy helyen?

Melinda két szakmai nyelvvizsgát is szerzett a Hollywoodban

Munkatársam Nóra hívott fel egy nap azzal, hogy van itt egy lány, és neki csak a BME gazdasági nyelvvizsga lesz jó. KITEX gazdaságit tudunk, azzal semmi gond, de BME? Felhívtam a BME Nyelvvizsga Központot, és kértem egy rövid tájékoztatást a követelményekkel kapcsolatban.

A sejtelmem beigazolódott, a BME gazdasági nyelvvizsga nem néhány üzleti fordulattal kibővített általános nyelvvizsga! „Ha valaki ezt a nyelvvizsgát akarja letenni, ha akarja, ha nem, közgazdásszá kell válnia, angol gazdasági magazinokat kell olvasgatnia, és teljesen képbe kell lennie az aktuális világgazdasági hírekkel kapcsolatban is.” – így szólt a tájékoztató.

Én ugyan kiválóan tudok angolul, elmondok bármit, ha kell, és még közgazdasági tanulmányokat is folytattam, vállalatirányítást és nemzetközi marketinget tanultam korábban két különböző gazdasági főiskolán is, de sem közgazdász, sem az aktuális világgazdasági kérdésekben jártas nem vagyok. Akkor mi legyen? Egy hollywoodi történet nem fejeződhet be egy kudarccal! „Melinda, én vállalom, hogy odateszem Neked az angolt és a tanulási módszert, amivel nagyon gyorsan fogsz haladni. Te odateszed hozzá a szakmai részt? Mivel a felét Te fogod megoldani, vállalom fél áron. Bevállalod? — kérdeztem tőle.

Bevállalta, és nem csak az angolt, hanem az angol után a németet is. KÉT BME gazdasági szaknyelvi vizsga, két éven belül…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top