skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

+36703418854 hello@hollywoodnyelvstudio.hu

Párja Angliából zavarta haza a lányt

Hogyan jött rendbe Kata kapcsolata és lett munkája azzal, hogy megtanult angolul?

Kata szomorúan, mondhatni teljesen összetörve, önbecsülését elveszítve, bizonytalan léptekkel, csendes félszegséggel lépett be iskolánkba nyár elején. Elcsukló hangon mesélte el nekem, hogy nem tudott magának munkát szerezni Angliában a nyelvtudás hiányában.

Végül a barátja – akivel együtt terveztek közös jövőt Angliában – hazazavarta, hogy keressen egy nyelviskolát, és tanuljon meg tisztességesen angolul, és addig vissza ne menjen, amíg ezt nem teljesítette. Kata nagyon meg volt rémülve, mert ez a fiúnak akkora kudarc volt, hogy nem csak a közös angliai jövő, de már a párkapcsolat is nagy veszélyben volt.

Két hónap, ismétlem KÉT HÓNAP alatt, egy intenzív programon megtanult annyira angolul, hogy bátran nekivághatott a nagy kalandnak újra. Egy héten belül lett jó munkája, és megjavult párkapcsolata, amit boldogan tudatott velem köszönő levelében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top